سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پنکک با مغز سیب

پنکک با مغز سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر قندبه مقدار لازم
پودر دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
سیب ۱ پیمانه
آرد کامل ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنکک با مغز سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پنکک با مغز سیب
روش ساخت
مرحله 1تخم‌مرغ و شیر را نیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری شکر و 1/4قاشق چایخوری دارچین بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3کره را داخل تابه قرار دهید. تابه را روی آب در حال جوش بگذارید تا به طور غیر مستقیم کره آب شود. یا می‌توانید تابه را داخل فر بگذارید تا کره آب شود.
مرحله 4تکه‌های سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه بپزید تا کره قهوه‌ای و اطراف آن حباب ایجاد شود. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 5برای تهیه پنکک: آرد، تخم‌مرغ، شیر، وانیل، نمک و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخل مخلوط‌کن با هم مخلوط کنید.
مرحله 6مواد را روی سیب‌ها داخل تابه بریزد و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین