زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قندبه مقدار لازم |
پودر دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
سیب ۱ پیمانه |
آرد کامل ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | تخممرغ و شیر را نیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. |
مرحله 2 | در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری شکر و 1/4قاشق چایخوری دارچین بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 3 | کره را داخل تابه قرار دهید. تابه را روی آب در حال جوش بگذارید تا به طور غیر مستقیم کره آب شود. یا میتوانید تابه را داخل فر بگذارید تا کره آب شود. |
مرحله 4 | تکههای سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه بپزید تا کره قهوهای و اطراف آن حباب ایجاد شود. سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | برای تهیه پنکک: آرد، تخممرغ، شیر، وانیل، نمک و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخل مخلوطکن با هم مخلوط کنید. |
مرحله 6 | مواد را روی سیبها داخل تابه بریزد و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید و سرو کنید. |