زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ پیمانه |
فلفل قرمز ۲۰۰ گرم |
مرغ ۲.۵ پیمانه |
پستو ریحان ۲۰۰ گرم |
گلچه کلم بروکلی ۲ پیمانه |
پاستا ۲۲۵ گرم |
مرحله 1 | پاستا را درون آب جوش و نمک بپزید و دو دقیقه پیش از آبکش کردن، کلمهای بروکلی رادرون آن بریزید تا کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. نصف پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. پاستا و بروکلی را دوباره درون قابلمه بریزید. |
مرحله 2 | در یک کاسه کوچک، پستو و نصف پیمانه آب پاستا رابا یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها بیفزایید و هم بزنید. فلفل کبابی خرد شده و مخلوط پستو را درون قابلمه رو یپاستا بریزید. |
مرحله 3 | آنها را خوب هم بزنید و سپس روی حررت ملایم قرار دهید. پس از اینکه کمی گرم شدند، ¼ پیمانه پنیر پارمسان را اضافه کنید. |
مرحله 4 | مخلوط پاستا را درون کاسههایی که میخواهید سرو کنید، بریزید و پنیر پارمسان رنده شده و پودر فلفل سیاه روی آنها بپاشید و سرو کنید. |