زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
ریحان ۱/۲ قاشق چای خوری |
کدو سبز ۱ عدد |
سس ۱ فنجان |
سبزیجاتبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۱۲ عدد |
هویج ۱/۲ فنجان |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پاستا پنه ۲ فنجان |
مرحله 1 | پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آب آن را بگیرید. |
مرحله 2 | در همین حین در یک ماهیتابه ی نچسب روغن را روی حرارت نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز و هویج را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن سرخ کنید و گاهی هم بزنید تا کمی برشته شوند. گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 5 دقیقه بپزید. |
مرحله 3 | کدو و ریحان را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید و به درجه ی متوسط برسانید. به مدت 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا سس غلظت مطلوب را پیدا کند. جعفری را بریزید و هم بزنید. سس را روی پاستا بریزید. روی آن پنیر بپاشید. |