سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پن کیک ژاپنی

پن کیک ژاپنی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
کره ۱/۴ فنجان
پن کیک ژاپنی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پن کیک ژاپنی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار میگذاریم
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم
مرحله 3سفیده ها را آنقدر با همزن میزنیم تا سفید شود و سپس به آن ها ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم تا پف کند و خامه‌ای شود و از همزن نچکد .
مرحله 4زرده ها را در ظرفی دیگر همراه با ۱ قاشق غذاخوری شکر باقی مانده هم زده و سپس کره آب شده را به آن ها اضافه میکنیم و بهم میزنیم .
مرحله 5به مخلوط زرده و شکر و کره آب شده ؛ مخلوط آرد را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود . سپس به مخلوط ارد و زرده ها سفیده تخم مرغ را آرام اضافه میکنیم تا مایعی یکدست و لطیف بدست آید .
مرحله 6داخل تابه قالب با قالب هایی به هر شکلی که مایل هستیم قرار می دهیم و مایع را درون آن ها میریزیم و با کمک قاشق قالب‌ها را کمی فشار می‌دهیم تا مواد از زیر آنها بیرون نیاید .
مرحله 7درب تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم ١۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود .
مرحله 8پنکیک‌ها را بر می‌گردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار می‌دهیم .
مرحله 9و پنکیک ژاپنی شما آماده است ‌.در آخر با کره و مربا یا عسل سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین