زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سفید ۶ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
سیب زمینی ۳ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیند. |
مرحله 2 | پوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید |
مرحله 3 | مواد راخوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شود. |
مرحله 4 | داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید ، 3 قاشق باقی مانده ارد را داخل کاسه ای بریزید ، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهید. |
مرحله 5 | وقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود سپس پن کیک سیب زمینی را در ظرف بریزید و به همراه ماست چکیده یا خامه ترش سرو کنید. |