سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ پن کیک سوئدی

پن کیک سوئدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کرهبه مقدار لازم
مربای تمشکبه مقدار لازم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱/۱/۴ فنجان
خامه ترش ۳ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ فنجان
تخم مرغ ۵ عدد
پن کیک سوئدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پن کیک سوئدی
روش ساخت
مرحله 1در یک مخلوط کن، تخم مرغ، شیر و خامه ترش را با هم بزنید. سپس آرد، نمک و شکر را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً یکدست شوند .خمیر باید رقیق و قابل ریختن باشد.
مرحله 2یک ماهیتابه ی متوسط را روی شعله ی متوسط داغ کند. یک قاشق چایخوری روغن داخل آن بریزید. ممکن است بعداً باز هم لازم شود.
مرحله 3وقتی روغن و تابه داغ شدند 1/4 فنجان از خمیر را داخل تابه بریزید. سریع و با ملایمت تابه را بلند کنید و بچرخانید تا کره به لبه های خمیر برسد.
مرحله 4اگر روغن به اندازه ی کافی داغ باشد خمیر بایستی کمی جلز و ولز کند. 60 تا 90 ثانیه بپزید تا روی آن شروع به طلایی شدن کند و بعد برگردانید و 60 تا 90 ثانیه دیگر بپزید تا طرف دیگر نیز شروع به قهوه ای شدن کند. آن را تا بزنید تا شکل مثلثی پیدا کند. پن کیک را کنار بگذارید و این کار را با باقیمانده ی خمیر تکرار کنید.
مرحله 5با کره ی آب شده، پودر شکر، مربای تمشک وحشی یا قره قاط سرخ و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین