زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳/۴ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۳/۴ فنجان |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
میخک ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
گردو ۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ، شیر، آرد، شکر، وانیل،دارچین، زنجبیل، جوز، میخک و نمک را در یک مخلوط کن مخلوط کنید. بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 3 | کره را در یک تابه ی چدنی بریزید سپس آن را 3 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کره آب شود. تابه را از فر بیرون بیاورید سپس فوراً خمیر را داخل تابه روی کره بریزید و تابه را دوباره در فر بگذارید. |
مرحله 4 | پن کیک را 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و دورش پف کند در فر بپزید. |
مرحله 5 | پن کیک را از فر در بیاورید و روی آن گردوی خرد شده و گرد شکر قنادی و شربت بریزید. |
مرحله 6 | پف پن کیک زمانی که از فر بیرون آورده شود خیلی سریع می خوابد پس بهتر است آن را بلافاصله میل نمایید. |