زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۵۰۰ گرم |
برنج ۴ پیمانه |
کشمش پلویی ۱ پیمانه |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد كرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید. کدو را اضافه کرده، تفت داده، کشمش را شسته و با کدو کمی تفت دهید. یک قاشق سوپخوری شکر و زعفران و درصورت دلخواه یک قاشق سوپخوری رب به آن اضافه كرده و از روی حرارت بردارید. برنج را ساده دم کنید. |
مرحله 2 | براي درست كردن گوشت قلقلي ها گوشت چرخ كرده را در ظرفي بريزيد و یک عدد پیاز دیگر را در آن رنده كنيد . مقداري هم نمک و فلفل بزنيد . حالا با دستتان شروع به ورز دادن كنيد تا مايه گوشتي يكدست شود.تابه اي آماده كنيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد .كوفته ها را در روغن سرخ کرده و به مخلوط کدو اضافه كنید. وقتي كه برنج دم کشید، آن را درون دیس کشیده و لابهلای آن گوشت و كدو را بريزيد و سرو كنيد. |