زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
میگو ۳۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
لپه ۱/۲ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
قیسی زردآلو ۱۰۰ گرم |
سیب زمینی ۱ عدد |
هویج ۳ عدد |
برنج ۳.۵ پیمانه |
نمک ، فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری |
ادویه پلویی ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه |
خلال بادام ۳ قاشق سوپ خوری |
خلال پسته ۳ قاشق سوپ خوری |
گردو ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
چوب دارچین ۱ تکه |
هلبه تعداد دلخواه |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لپه خیس شده رابعداز شستن داخل صافی بریزید ، با کمی روغن چند دقیقه تفت دهید. یک پیمانه آب جوش روی آن بریزید و بگذارید بپزد . |
مرحله 2 | پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. حالا میگوها را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. |
مرحله 3 | قیسی را به مخلوط میگو اضافه کرده، ادویه کمی تفت داده شده، نمک و فلفل ها را به همراه لپه و نیمی از زعفران به مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | در انتها کشمش، سیبزمینی و هویج راجداگانه سرخ کنید و پس از مخلوط کردن با مواد آنها را لابهلای برنج که قبلا آبکش و آماده کردهایدبریزید و به مدت پنجاه دقیقه دم بگذارید، یک تکه چوب دارچین و چند دانه هل هم روی برنج بگذارید و رویش کره دهید. |
مرحله 5 | در آخر موقع سرو، خلالها و گردو را که با کمی روغن تفت دادهاید برای تزیین روی برنج بریزید. |