زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۷۵۰ گرم |
مرغ ۱ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه |
آب مرغ ۲ لیتر |
نخود پخته ۲۵۰ گرم |
روغن ۱۵۰ گرم |
ذرت ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
زعفران ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۱ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کره ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | پیاز را خلال كرده و با روغن سرخ میكنیم. برنج خیس شده را با پیاز تفت میدهیم. |
مرحله 2 | آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج میریزیم و با حرارت ملایم میپزیم، زمانی كه آب آن كشیده شد دمكنی را روی برنج میگذاریم تا به مدت یك ساعت دم بكشد |
مرحله 3 | بعد از دم كشیدن كلیه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روی برنج می ریزیم. |