زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا مقداری روغن را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و در روغن تفت میدهیم تا رنگ آن برگردد. |
مرحله 2 | پیاز را خرد كرد و به آن اضافه میكنیم تا طلایی شود، رب گوجهفرنگی را نیز افزوده و بعد از كمی تفت دادن به آن آب میافزاییم تا گوشت در آب پخته شود. برنج را شسته و به آب و گوشت اضافه میكنیم. |
مرحله 3 | مانند پخت كته این غذا را دم میكنیم باید در طول این مدت تا زمانی كه برنج آب دارد آن را هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. سپس حرارت را كم كرده در قابلمه را میگذاریم تا غذا آماده شود. |
مرحله 4 | توجه داشته باشید نمك، فلفل را وقتی گوشت پخته شد همراه با برنج شسته شده به مواد اضافه مینماییم. |