سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو چغاله و مرغ

پلو چغاله و مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
هویج ۵ عدد
چغاله بادام ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گشنیز ۶ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پلو چغاله و مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو چغاله و مرغ
روش ساخت
مرحله 1برنج را از 2 ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا برنج آماده آبکشی شود، سپس آن را در سبدی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ و چغاله‌های خلالی خردشده را اضافه کنید. به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه هم بریزید و مواد را خوب تفت دهید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.
مرحله 3در یک تابه کوچک هویج‌های خلال شده را همراه با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. وقتی تکه‌های مرغ و چغاله‌ها پختند، گشنیز را اضافه کرده، تفت دهید، سپس پیازداغ و مقداری زعفران دم‌کرده بریزید. به‌آرامی مواد را مخلوط کرده و تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.
مرحله 4در قابلمه مقداری روغن بریزید و ته‌دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید، سپس برنج و مخلوط حاصل را لا به لای هم داخل قابلمه بریزید. بقیه زعفران را هم در آخر روی گوشه‌ای از برنج بریزید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد.
مرحله 5پلو را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با پلوی زعفرانی و خلال هویج تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین