زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ لیوان |
عدس ۱ لیوان |
هویج ۱ کیلوگرم |
سیر ۱ بوته |
مرغبه مقدار لازم |
شوید ۱ لیوان |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
آبلیمو ۰ به مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | این غذا شیرازی هست و خیلی خوشمزه و البته با نرگسی یا هویج زرد درستش میکنن که من به جاش هویج معمولی زدم و خیلی خوش طعم هم هست و اصلا شیرین نیست |
مرحله 2 | ابتدا دو عدد پیازو خلال کنید تا عسلی بشه بعد هویج های رنده شده(با رنده درشت)اضافه کنید و زعفران دم کرده و آبلیمو بهش اضافه کنید و کمی هم نمک.بذارید کاملا سرخ بشن با پیازها.بعد یک بوته سیر را رنده کنید و به موادتون اضافه کنید. |
مرحله 3 | حالا عدس را بذارید بپزه و برنج را بهش اضافه کنید یکم که آبش تبخیر شد ۱لیوان شوید را به همراه موادتون به برنج اضافه کنید و بذارید آبش تبخیر بشه و دم بذارید |
مرحله 4 | مرغها را حبه قندی درشت خرد کنید و با زعفران و ادویه و نمک مزه دار کنید و نیم ساعت کنار بذارید.بعد توی روغن سرخشون کنید آخر سر کمی آبلیمو و زعفران و کره را به مرغها بزنید و با شعله کم بذارید بپزه. |
مرحله 5 | دوعدد هویج را رنده درشت کنید و با کمی آبلیمو و زعفران سرخ کنید و برای تزیین روی برنج از مرغ و هویج و خلال بادام و پسته استفاده کنید |