سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو مخصوص اندونزی

پلو مخصوص اندونزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
میگو ۵۰۰ گرم
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
تره‌ فرنگی ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پلو مخصوص اندونزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو مخصوص اندونزی
روش ساخت
مرحله 1برنج را به طریق کته ساده طبخ کنید.
مرحله 2میگو را تمیز کنید و در آب یکی دو جوش بجوشانید.
مرحله 3تره فرنگی و سیر را خرد و با دو قاشق روغن کمی سرخ کنید و مرغ و میگو را داخل آن بریزید.
مرحله 4رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد بریزید و بگذارید چند جوش بزند و آب آن کشیده شود.
مرحله 5وسط کته را باز کنید این مواد را داخل آن بریزید و روی آن را با برنج بپوشانید؛ بگذارید که کته دم بکشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین