زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ کیلوگرم |
برنج ۵ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
هویج ۳ عدد |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
کشمش ۱ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
هل ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را شسته و به تكه های مناسب تقسیم كنید و آنها را در مقداری كره ابتدا تفت داده و بعد با مقدار كمی آب بپزید.در ظرفی مناسب پیاز را سرخ كنید و رب گوجه فرنگی و همه ادویه را اضافه كرده و هویج را كمی تفت دهید و بعد از آن نخود فرنگی را اضافه كنید. |
مرحله 2 | كشمش ها را اول در ظرفی جدا با كره تفت دهید تا پف كنند و بعد به مواد اضافه كنید.برنج را به مرحله آبكشی رسانده و از مواد حاصل و مرغ به صورت لا به لا با برنج استفاده كنید به این صورت كه یك لایه برنج یك لایه مرغ و یك لایه مواد همراه پیاز را قرار دهید. |