زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ لیوان |
قارچ ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
گوشت قرمز ۳۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۵ عدد |
کنجد ۲ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قارچ ها را خوب بشویید و خرد كنید .گوشت را میتوانید هم به صورت قلقلی هم چرخكرده و هم تكه ای استفاده كنید در اینجا فرض ما گوشت قلقلی است. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ كنید و گوشتها را داخل آن ریخته و خوب سرخ كنید (تا حد ممكن هم نزنید و از دسته تابه برای مخلوط كردن استفاده كنید.)قارچ را هم به مواد اضافه كرده و خوب سرخ میكنیم . |
مرحله 3 | سپس گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم و همچنین نمك ، فلفل ، سس سویا و كنجد كوبیده را به سس اضافه كرده و در آخر 3 لیوان آب به مواد اضافه میكنیم .برنج شسته شده را به مواد اضافه میكنیم و برنج را پس از تبخیر شدن آب آن دم میندازیم. |