سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو عطری

پلو عطری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
برنج ۶۰۰ گرم
آب گوشت ۵ فنجان
نمکبه مقدار لازم
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۲ قاشق مربا خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
هل ۳ عدد
پلو عطری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو عطری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آب ِگوشت و هل را در قابلمه ریخته و جوش می آوریم.
مرحله 2كره را در تابه ریخته و گرم می كنیم و به ترتیب اول پیاز رنده شده، بعد سیر پوره شده و زنجبیل را تفت می دهیم تا نرم شود.
مرحله 3سپس رنده پوست لیمو و برنج خیس خورده را ریخته و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را تفت می دهیم.
مرحله 4بعد مواد تفت داده شده را داخل آب گوشت جوش آمده ریخته و آن را به صورت كته میپزیم.باید برنج به مدت 45 دقیقه دم بكشد.
مرحله 5بعد شعله گاز را خاموش كرده و آبلیمو و گشنیز ساطوری را با برنج مخلوط كرده و به مدت 5 دقیقه صبر می كنیم تا آماده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین