زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ کیلوگرم |
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
لوبیا چشم بلبلی ۲ لیوان |
شوید ۲ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را خيس و آبكش كرده و كنار بگذاريد. |
مرحله 2 | سپس يك عدد پياز سرخ شده را با فيلهمرغ تكهتكه شده تفت دهيد و زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها و يك استكان آب بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود. |
مرحله 3 | بعد شويد خرد شده را به آن اضافه كنيد و لوبياي چشمبلبلي پخته شده را هم به آن بيفزائيد و لابهلاي برنج آبكش شده ريخته و دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. |