سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی پلو سبزیجات هندی (غذای اصیل هندی)

پلو سبزیجات هندی (غذای اصیل هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
گل کلم ۲ فنجان
هویج ۲ عدد
لوبیا سبز ۱۲-۱۴ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
برگ نعنا ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۳ عدد
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
برنج ۳۰۰ گرم
آب لیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
برگ بو ۱ برگ
هل سبز ۴ عدد
پلو سبزیجات هندی (غذای اصیل هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو سبزیجات هندی (غذای اصیل هندی)
روش ساخت
مرحله 1برنج را بشویید وحداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب ونمک بخیسانید .سپس با مقداری آب بپزید وبعد آبکشی کنید وکنار بگذارید . گل کلم های خرد شده را بشویید وآبکشی کنید . روغن را در قابلمه بریزید وروی حرارت متوسط قرار دهید .
مرحله 2دانه هل ،میخک ،وچوب دارچین را داخل روغن بریزید وچند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود .پیاز ها رااضافه کنید واجازه دهید خوب سرخ شوند .
مرحله 3سپس زنجفیل رنده شده وسیر له شده را به روغن اضافه کنید .چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجفیل وسیر بلند شود .گوجه خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید .
مرحله 4سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و۳-۴ دقیقه تفت دهید . سپس هویج ولوبیا سبز خرد شده ،نخود فرنگی وگل کلم های خرد شده را اضافه کنید .
مرحله 5مخلوط سبزیجات را باهم ترکیب کنید وتفت دهید .برگ نعنا وگشنیز خرد شده،فلفل سبز ،پودر فلفل قرمز ،وزردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید .آب لیمو را روی سبزیجات بریزید .
مرحله 6برنج را داخل قابلمه بریزید وخوب با سبزیجات مخلوط کنید .۳فنجان آب روی برنج بریزید وپلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید .در قابلمه را بگذارید ،حرارت راکم کنید واجازه دهید این پلو به مدت ۳۰إلی ۴۰دقیقه بپزد ودم بکشد.
مرحله 7بعد دم کشیدن پلو را داخل ظرف کشیده ،وبا ماست نوش جان بکنین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین