زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
گل کلم ۲ فنجان |
هویج ۲ عدد |
لوبیا سبز ۱۲-۱۴ عدد |
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری |
برگ نعنا ۱ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل سبز ۳ عدد |
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم |
برنج ۳۰۰ گرم |
آب لیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
برگ بو ۱ برگ |
هل سبز ۴ عدد |
مرحله 1 | برنج را بشویید وحداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب ونمک بخیسانید .سپس با مقداری آب بپزید وبعد آبکشی کنید وکنار بگذارید . گل کلم های خرد شده را بشویید وآبکشی کنید . روغن را در قابلمه بریزید وروی حرارت متوسط قرار دهید . |
مرحله 2 | دانه هل ،میخک ،وچوب دارچین را داخل روغن بریزید وچند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود .پیاز ها رااضافه کنید واجازه دهید خوب سرخ شوند . |
مرحله 3 | سپس زنجفیل رنده شده وسیر له شده را به روغن اضافه کنید .چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجفیل وسیر بلند شود .گوجه خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید . |
مرحله 4 | سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و۳-۴ دقیقه تفت دهید . سپس هویج ولوبیا سبز خرد شده ،نخود فرنگی وگل کلم های خرد شده را اضافه کنید . |
مرحله 5 | مخلوط سبزیجات را باهم ترکیب کنید وتفت دهید .برگ نعنا وگشنیز خرد شده،فلفل سبز ،پودر فلفل قرمز ،وزردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید .آب لیمو را روی سبزیجات بریزید . |
مرحله 6 | برنج را داخل قابلمه بریزید وخوب با سبزیجات مخلوط کنید .۳فنجان آب روی برنج بریزید وپلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید .در قابلمه را بگذارید ،حرارت راکم کنید واجازه دهید این پلو به مدت ۳۰إلی ۴۰دقیقه بپزد ودم بکشد. |
مرحله 7 | بعد دم کشیدن پلو را داخل ظرف کشیده ،وبا ماست نوش جان بکنین . |