زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
لپه ۱ پیمانه |
باقلا ۱ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
کشمش پلویی ۱ پیمانه |
سبزی ۵۰۰ گرم |
برگ موبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را خیس کرده و لپه را چند بار جوش داده و آب آنرا عوض کرده تا نفخش گرفته شود و باقلا را هم بهتره باقلا تازه باشه را جوشانده و داخل ابکش ریخته و کنار گذاشته. |
مرحله 2 | برگ های مو را با قیچی آشپزخانه تقریبا به قطر یه سانت چیده و داخل قابلمه آب جوش به مدت چند دقیقه میجوشانیم و آبکش کرده و کنار گذاشته تا کاملا خشک شود. |
مرحله 3 | گوشت چرخ کرده را با یه پیاز متوسط و با ادویه های دلخواه تفت داده و کشمش پلویی را که از قبل شسته و خشک شده به مواد گوشتی اضافه کرده و کمی تفت میدیم. |
مرحله 4 | برنج را آبکش کرده کف قابلمه را ته دیگ دلخواه گذاشته برنج را ریخته و بقیه مواد از جمله برگ های مو را لایه به لایه به همراه سبزی معطر خشک که شامل شوید، نعنا، کمی ریحان و ترخون... ریخته و به مدت 45 دقیقه زمان میدهیم که دم بکشه. |