زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو ، سیر ، پیاز و ... میپزیم و بعد از پخته شدن كامل آن را از سایر مواد جدا میكنیم. در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و با كره خوب تفت میدهیم . |
مرحله 2 | سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی كرده و آنها را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت میدهیم. |
مرحله 3 | رب گوجه فرنگی و ادویه را به مواد افزوده و باز هم تفت میدهیم و برنج شسته شده و مقداری آب را به مواد اضافه میكنیم و مانند كته برنج را دم میكنیم.گوشت را در نیم ساعت آخر طبخ برنج روی آن میگذاریم تا با مواد كمی دم بكشد. |