زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم |
میگو ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
برنج ۵۰۰ گرم |
سیر ۳ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۳ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب مقداری كره را داغ میكنیم و پیاز خرد شده را در آن خوب تفت میدهیم. |
مرحله 2 | سپس سیر ها را كوبیده و كمی نمك به آنها میزنیم و بعد آن را به پیاز اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم . |
مرحله 3 | زیر شعله را خاموش میكنیم و به سراغ میگوها میرویم.آنها را خوب میشوییم و رگ كمر آنها را خارج كرده و در آب چند دقیقه میجوشانیم و بعد داخل آبكش میریزیم و در ظرفی تخم مرغ و میگو را مخلوط كرده و در یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 4 | گوجه ها را داخل ابجوش میریزیم و بعد از 10ثانیه خارج كرده و به راحتی پوستشان را میگیریم و نگینی خرد میكنیم.حالا دوباره شعله را روشن كرده و گوجه ها و رب گوجه فرنگی و ادویه را به پیازداغ اضافه میكنیم و زیر آن را كم میكنیم تا گوجه ها بپزند.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی میرسانیم و آبكش میكنیم. |
مرحله 5 | حالا میگوها را در كره سرخ كرده و به همراه سایر مواد به صورت لا به لا به برنج میدهیم و بعد آن را دم میكنیم . |