زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی ۱ فنجان |
سس ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ نیمرو شده ۲ عدد |
برنج قهوهای ۴ فنجان |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
سبزیجات ۲ فنجان |
سیر ۳ حبه |
کشمش ۱/۳ فنجان |
موسیر ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن نارگیل ۲ قاشق چای خوری |
بادام هندی ۱/۲ فنجان |
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | یک تابه ی بزرگ را روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. |
مرحله 2 | موسیر (یا پیاز کوچک)، پیازچه و کشمش را داخل آن بریزید. هم بزنید و آنقدر سرخ کنید تا همه ی مواد نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند. |
مرحله 3 | سیر را اضافه کنید، هم بزنید و به مدت یک دقیقه بگذارید سرخ شود تا شروع به برشته شدن کند. |
مرحله 4 | سبزیجات خرد شده، شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید و آنقدر سرخ کنید تا سبزیحات کاملاً بپزند. |
مرحله 5 | برنج، تخم مرغ نیمرو شده، سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، روغن کنجد، سس سویا، گشنیز و بادام هندی را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا برنج به خوبی با سس پوشانده شود و بقیه ی مواد کاملاً حرارت ببینند (حدود کمتر از 10 دقیقه). |
مرحله 6 | بچشید و اگر لازم بود نمک اضافه کنید. |