سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو بخارا

پلو بخارا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
برنج ۱ کیلوگرم
گوشت ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم
هویج ۵۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
پلو بخارا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو بخارا
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.
مرحله 2سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم.
مرحله 3در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.
مرحله 4كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.
مرحله 5برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین