زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ کیلوگرم |
گوشت ۵۰۰ گرم |
کره ۲۵۰ گرم |
کشمش ۱۵۰ گرم |
هویج ۵۰۰ گرم |
پیاز ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند. |
مرحله 2 | سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم. |
مرحله 3 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم. |
مرحله 4 | كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم. |
مرحله 5 | برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم. |