سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو بال

پلو بال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
بال مرغ ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نخود پخته ۱ پیمانه
هویج ۱/۲ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم
کره ۲۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
پلو بال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو بال
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لوبیاسبزها را به اندازه‌های دو سانتی‌متری برش زده، در آب و نمك در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد می‌ریزیم.
مرحله 2بال های مرغ را به همراه كره و زعفران تفت می‌دهیم.
مرحله 3 رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را نیز به مواد می‌افزاییم، سپس هویج پخته و نخود پخته را به سایر مواد اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.
مرحله 4در انتها پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.
مرحله 5برنج را كه از چند ساعت قبل خیس كرده‌ایم، در قابلمه‌ای كه محتوی آب در حال جوش است، ریخته و بعد از جوش آمدن آب، برنج را آبكش می‌كنیم.
مرحله 6كف قابلمه موردنظر روغن می‌ریزیم. برای ته‌دیگ، یك عدد سیب‌زمینی رنده شده، یك قاشق ماست و یك عدد زرده تخم‌مرغ را با كمی زعفران مخلوط نموده و در كف ظرف می‌ریزیم، سپس یك لایه برنج و یك لایه مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با كمی زعفران روی آن را می‌پوشانیم، این عمل را تا اتمام مواد ادامه می‌دهیم. روی لایه آخر كمی كره و دارچین پاشیده و می‌گذاریم تا پلو دم بكشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین