زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم |
بال مرغ ۱۰ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
ماست ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
نخود پخته ۱ پیمانه |
هویج ۱/۲ پیمانه |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم |
کره ۲۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لوبیاسبزها را به اندازههای دو سانتیمتری برش زده، در آب و نمك در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد میریزیم. |
مرحله 2 | بال های مرغ را به همراه كره و زعفران تفت میدهیم. |
مرحله 3 | رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را نیز به مواد میافزاییم، سپس هویج پخته و نخود پخته را به سایر مواد اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم. |
مرحله 4 | در انتها پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمیداریم. |
مرحله 5 | برنج را كه از چند ساعت قبل خیس كردهایم، در قابلمهای كه محتوی آب در حال جوش است، ریخته و بعد از جوش آمدن آب، برنج را آبكش میكنیم. |
مرحله 6 | كف قابلمه موردنظر روغن میریزیم. برای تهدیگ، یك عدد سیبزمینی رنده شده، یك قاشق ماست و یك عدد زرده تخممرغ را با كمی زعفران مخلوط نموده و در كف ظرف میریزیم، سپس یك لایه برنج و یك لایه مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با كمی زعفران روی آن را میپوشانیم، این عمل را تا اتمام مواد ادامه میدهیم. روی لایه آخر كمی كره و دارچین پاشیده و میگذاریم تا پلو دم بكشد. |