سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پلو افغانی

پلو افغانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
برنج ۶ پیمانه
کشمش ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
هویج ۱ پیمانه
پوست پرتقالبه مقدار لازم
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم
پلو افغانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پلو افغانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خلال پسته و بادام را در آب و شكر و كمی گلاب حدود 20دقیقه میپزیم.
مرحله 2خلال پوست پرتقال را 3 مرتبه میجوشانیم و آب آن را خالی میكنیم تا تلخی آن از بین برود .
مرحله 3در ظرفی مناسب گوشت را با پیاز و سیر و سایر افزودنیهای دلخواه آبپز میكنیم.
مرحله 4در ظرفی مقداری روغن را داغ كرده و پیاز را كاملا در آن سرخ میكنیم و همه مواد را با هم مخلوط میكنیم .
مرحله 5برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را آبكش میكنیم
مرحله 6مواد را با برنج به صورت لا به لا قرار داده و بعد دم میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین