زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۱/۴ فنجان |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
هویج ۱/۲ فنجان |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زیتون سیاه ۱/۳ فنجان |
کشمش ۱/۳ فنجان |
تخم مرغ آب پز ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
برنج ۳ پیمانه |
نخود سبزبه مقدار لازم |
ذرتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا( لوبیا سبز, فلفل دلمه ای رنگی )خوردشده می پزیم. |
مرحله 2 | پیاز رو در روغن سرخ میکنیم .وقتی شفاف شد سیر رواضافه می کنیم و تفت می دیم. |
مرحله 3 | گوشت چرخ کرده رو اضافه و سرخ می کنیم. . رب رو اضافه می کنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم. |
مرحله 4 | کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو اضافه کنیم.و حرارت رو خاموش می کنیم. |
مرحله 5 | برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می ریزیم.با قاشق سطحشو صاف می کنیم. |
مرحله 6 | بعد یک لایه مخلوط گوشت روش میریزیم . |
مرحله 7 | دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم. |
مرحله 8 | یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف برمیگردونیم. |
مرحله 9 | میتونیم همه غذارو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم. |