زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
خامه فرم گرفته ۱ لیوان |
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
کمپوت ۶-۸ حلقه |
آب ۱ لیوان |
مغز گردو ۲ قاشق غذا خوری |
بستنی ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین و ژله رو باهم مخلوط کرده وبا یک لیوان آب کمپوت مخلوط کرده و بن ماری میکنیم تا ژله و ژلاتین داخل آب حل شود. |
مرحله 2 | اگر خامه تان منجمد است یا از پودر خامه استفاده میکنید خامه را فرم دهید . |
مرحله 3 | ۳حلقه از آناناسها را به صورت نگینی خرد کنید . |
مرحله 4 | ژله و ژلاتین بن ماری شده را از حرارت بر میداریم تا کمی از داغی بیافتد |
مرحله 5 | شیر و بستنی و خامه فرم گرفته و ژله ی آماده شده و مغز گردو را باهم مخلوط کرده و داخل قالبی که چرب کرده ایم میریزیم . |
مرحله 6 | قالب را به یخچال منتقل میکنیم ۳تا۴ ساعت زمان میدهیم تا دسرمون خوب بسته بشه و راحت از قالب جدا شود . |
مرحله 7 | مابقی حلقه ها ی اناناس رو برای تزیین دور و کنار یا کف قالبتوون بسته به سلیقه ونوع قالب بچینید .ویا به صورت نگینی خرد کرده و داخل دسر استفاده کنید .میتوانید از تعداد کمتری آناناس استفاده کنید . |
مرحله 8 | برای تزیین دور دسر میتوانید به دلخواه با خامه ی فرم گرفته شکوفه بزنید . |