زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۲۰۰ گرم |
برنج ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
ماست چکیدهبه مقدار لازم |
باقلابه مقدار لازم |
زیتونبه مقدار لازم |
پیازبه مقدار لازم |
اشپلبه مقدار لازم |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را چند بار شسته و با یك قاشق نمك در آب خیس كنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه كرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه به آرامی كته كنید. |
مرحله 2 | گوشت را تكهتكه كرده و در پیاز رندهشده همراه نمك و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاقگاز كباب كنید. |
مرحله 3 | این غذا را با مقداری اشپل شور،ماست چكیده،باقلا،گردو و زیتون پرورده تزیین كرده و سرو كنید. |