زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱.۵ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده کنار میگذاریم (نیازی به بن ماری کردن نیست) |
مرحله 2 | یک پیمانه آب را با دو پیمانه شکرمان حل کرده یک قاشق آبلیمو به آن اضاف کرده و روی شعله ملایم گذاشته تا شکرمان آب شود. |
مرحله 3 | وقتی که آب و شکر نزدیک به جوش زدن رسید ژلاتینی که در آب حل کردیم را به آن اضافه کرده ومرتب بهم میزنیم.کمی شعله را زیاد میکنیم تا بجوش آید و سپس با حرارت کم میگذاریم ۵ دقیقه بجوشد و مرتب هم میزنیم. |
مرحله 4 | بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و در دمای آشپزخانه میگذاریم تا موادمان سرد شود. |
مرحله 5 | حالا وانیل را به موادمان اضافه کرده و بیست دقیقه با دور تند همزن آنرا را هم میزنیم تا شبیه خامه فرم گرفته شود. |
مرحله 6 | زعفران را روی پودر نارگیل میریزیم و با دست مخلوط میکنیم تا پودر نارگیل یکدست شود. |
مرحله 7 | حالا پف پفی را در قیف کرده و به سلیقه خود با ماسوره شکوفه ویا .... میزنیم و روی پف پفی ها هم پودر نارگیل میپاشیم. |
مرحله 8 | پف پفی را بمدت یکساعت در یخچال گذاشته تا ببندد و سپس نوش جان میکنیم. |