سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله پف پفی زعفرانی ( ویژه نوروز )

پف پفی زعفرانی ( ویژه نوروز )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آب ۱.۵ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر نارگیلبه مقدار لازم
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
پف پفی زعفرانی ( ویژه نوروز )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پف پفی زعفرانی ( ویژه نوروز )
روش ساخت
مرحله 1ابتدا دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده کنار میگذاریم (نیازی به بن ماری کردن نیست)
مرحله 2یک پیمانه آب را با دو پیمانه شکرمان حل کرده یک قاشق آبلیمو به آن اضاف کرده و روی شعله ملایم گذاشته تا شکرمان آب شود.
مرحله 3وقتی که آب و شکر نزدیک به جوش زدن رسید ژلاتینی که در آب حل کردیم را به آن اضافه کرده ومرتب بهم میزنیم.کمی شعله را زیاد میکنیم تا بجوش آید و سپس با حرارت کم میگذاریم ۵ دقیقه بجوشد و مرتب هم میزنیم.
مرحله 4بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و در دمای آشپزخانه میگذاریم تا موادمان سرد شود.
مرحله 5حالا وانیل را به موادمان اضافه کرده و بیست دقیقه با دور تند همزن آنرا را هم میزنیم تا شبیه خامه فرم گرفته شود.
مرحله 6زعفران را روی پودر نارگیل میریزیم و با دست مخلوط میکنیم تا پودر نارگیل یکدست شود.
مرحله 7حالا پف پفی را در قیف کرده و به سلیقه خود با ماسوره شکوفه ویا .... میزنیم و روی پف پفی ها هم پودر نارگیل میپاشیم.
مرحله 8پف پفی را بمدت یکساعت در یخچال گذاشته تا ببندد و سپس نوش جان میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین