زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۲ عدد |
آب ۱ لیوان |
شکر ۱/۴ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا یک بسته از پودر ژله ها که من توت فرنگی انتخاب کردم رو با یک لیوان آب جوش حل کرده...و روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا کاملا ذرات ژله حل شود |
مرحله 2 | کف قالب سیلیکونی رو کمی با پنبه چرب کرده بعد ژله آماده شده رو در قالب ریخته میگذاریم در یخچال ببندد حدود بیست دقیقه طول میکشه |
مرحله 3 | بعد بسته دوم پودر ژله را با شکر و آب سرد مخلوط کرده روی شعله میگذاریم مدام هم میزنیم تا شکر حل شود اما نجوشد |
مرحله 4 | بعد به مدت ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پف کند و رنگش کم رنگ شود .بعد قالب ژله را که نیم بند شده در آورده و پف پفی آماده شده را روی آن میریزیم |
مرحله 5 | بعد روی پف پفی رو کاملا پودر نارگیل می پاشیم.بعد به مدت دوساعت در یخچال گذاشته ..وقتی کاملا بسته شد... از قالب به راحتی در آورده و در ظرف سرو میگذاریم. |