زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ذرت ۱/۳ پیمانه |
روغن نباتی ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن و نمک و ذرت رو توی قابلمه داغ شده روی حرارت بریزین و درش رو بذارین |
مرحله 2 | قابلمه رو مدام تکون بدین تا ذرتها یکنواخت گرما ببینن |
مرحله 3 | بعد سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش میرسه! |
مرحله 4 | وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند. |
مرحله 5 | لافاصله در ظرف رو برداشته و اونها رو در یه ظرف دیگر می ریزیم. حتما این کار رو به سرعت انجام دهید چون ذرتها سریع می سوزند. می توانید برای خوش طمع شدن از کره هم استفاده کنید. |