سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پسته شور خونگی بدون جوهر لیمو

پسته شور خونگی بدون جوهر لیمو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
پسته ۱ کیلوگرم
لیمو ترش ۲ عدد
نمکبه مقدار لازم
آبغوره ۱/۴ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
آب ۶ لیوان
پسته شور خونگی بدون جوهر لیمو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پسته شور خونگی بدون جوهر لیمو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پسته خشک در آب کش ریخته زیر شیر آب سرد میشویم تا تمیز شود
مرحله 2یه قابلمه روحی روی شعله گاز گذاشته و آب سرد که شش لیوان بود را داخل قابلمه ریخته تا آب جوش بیاد
مرحله 3سپس نمک را به آب جوش اضافه کرده و با کفگیر هم میزنیم
مرحله 4پسته ها را به آب جوش اضافه میکنیم
مرحله 5آب دو تا لیمو ترش را گرفته و به پسته ها ی در حال جوش اضافه میکنیم که در این مرحله با اضافه کردن آب لیمو رنگ آب جوش صورتی میشه.
مرحله 6آب غوره و آب لبو هم اضافه می کنیم پسته ها شروع به رنگ گرفتن میکنن
مرحله 7صبر میکنیم تا کاملا پوست چوبی و مغز پسته رنگ گرفته و آب داخل قابلمه کاملا تمام بشه
مرحله 8پسته ها را داخل آبکش ریخته تا احیانا اگه آبی باقی مانده باشه خارج بشه
مرحله 9پسته ها را داخل سینی استیل ریخته و پهن میکنیم
مرحله 10در این مرحله به دو صورت میشه عمل کرد اگر در فصل تابستان و جاهای گرمسیر هستید سینی پسته را داخل حیاط زیر نور آفتاب گذاشته تا مغز پسته خشک شود و دوباره با نور آفتاب پسته ها خندان شوند.
مرحله 11ولی اگر در جاهای معتدل و سردسیر هستید سینی پسته را روی بخاری گذاشته تا با حرارت کم بخاری مغز خشک شود
مرحله 12بعد از اینکه مغز پسته خشک شد ی قابلمه روحی که گنجایش آن چند برابر پسته ها هست را روی شعله گاز گذاشته تا حسابی داغ شود و بوی داغ شدن آن احساس کنید حدود ۲۰ دقیقه .
مرحله 13پسته ها را داخل قابلمه ریخته و دو تا سه دقیقه صبر میکنید تا پسته هام گرم شوند
مرحله 14بعد با ی کفگیر روحی شروع به هم زدن مرتب پسته ها میکنید طوری که صدای جینگ جینگ آن بلند شود به شرطی که شعله نه کم باشد که قابلمه سرد شود و نه زیاد که پسته بسوزد .
مرحله 15حدود نیم ساعت به طور مرتب هم بزنید بعد احساس کردید مغز پسته شما داره بو داده میشه ولی بوی بریانی نمیده ی شعله پخش روی همون شعله گذاشته و زمان میدیم تا پسته ها به مرور زمان بو داده شوند در این مرحله نیاز نیست مرتب هم زده شود هر سه یا چهار دقیقه یک بار.
مرحله 16بعد که تست کردید و دیدید مغز پسته بریان شده زیر شعله گاز خاموش کرده و تا سرد شدن قابلمه پسته هام داخلش هست .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین