سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پرتقال قندی

پرتقال قندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
پرتقال ۲ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر قندبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
پرتقال قندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پرتقال قندی
روش ساخت
مرحله 1پوست پرتقال رو بگیرید پرتقال رو میل کرده و پوستش را با قسمت سفیدش خلال کنید
مرحله 2روی پوستها آبجوش بریزید و۵ دقیقه بجوشانید وصاف کنیداین کار رو سه بار انجام بدید 
مرحله 3سپس داخل آب سرد بریزید و پنج ،شش ساعتی استراحت بدید
مرحله 4 آب و شکر را به نسبت برابر بذارید بجوشه و بعد پوست ها رو تو اون بریزید تا بجوشه وقوام بیاد و بعد شهدش رو صاف کنید
مرحله 5داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و خلال ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت یک شب بذارید تو دمای اتاق بمونه و خشک بشه
مرحله 6 سپس روی اون پودر قند الک کنید و بذارید چند ساعت دیگه بمونه و حالت پاستیلی پیدا کنه
مرحله 7بعد داخل یه ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید .همراه چای میل کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین