زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پرتقال ۲ عدد |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پودر قندبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | پوست پرتقال رو بگیرید پرتقال رو میل کرده و پوستش را با قسمت سفیدش خلال کنید |
مرحله 2 | روی پوستها آبجوش بریزید و۵ دقیقه بجوشانید وصاف کنیداین کار رو سه بار انجام بدید |
مرحله 3 | سپس داخل آب سرد بریزید و پنج ،شش ساعتی استراحت بدید |
مرحله 4 | آب و شکر را به نسبت برابر بذارید بجوشه و بعد پوست ها رو تو اون بریزید تا بجوشه وقوام بیاد و بعد شهدش رو صاف کنید |
مرحله 5 | داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و خلال ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت یک شب بذارید تو دمای اتاق بمونه و خشک بشه |
مرحله 6 | سپس روی اون پودر قند الک کنید و بذارید چند ساعت دیگه بمونه و حالت پاستیلی پیدا کنه |
مرحله 7 | بعد داخل یه ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید .همراه چای میل کنید |