زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد جو ۴۰ گرم |
آب گوشت ۲ لیوان |
شیر ۲ لیوان |
خامه ۴ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم. |
مرحله 2 | بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. |
مرحله 3 | سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم. |
مرحله 4 | پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است |