سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای گیلاس

پای گیلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خمیر پای ۲ عدد
گیلاس ۴.۵ فنجان
شکر ۱۵۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه‏ ۱ قاشق سوپ خوری
شکربه مقدار لازم
پای گیلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گیلاس
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، نشاسته ذرت، شکر، نمک، عصاره وانیل، عصاره بادام، آب لیمو و نمک را هم بزنید سپس گیلاس ها را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 3خمیر نان پای را پهن کنید و آن را پر کنید
مرحله 4نیمی از خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در دمای اتاق بماند. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، خمیر را به شکل دایره ای به قطر 32 سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید. گاهی چک کنید تا خمیر به سطح نچسبیده باشد. در صورت لزوم کمی آرد اضافه کنید.
مرحله 5ظرف پای پزی را روی خمیر بگذارید و اندازه ی دایره را چک کنید. خمیر باید 2.5 سانتی متر بزرگتر از لبه های ظرف پای باشد.
مرحله 6مواد داخل پای گیلاس را با قاشق روی خمیر آن بریزید. بیشتر مایعی که کف کاسه جمع شده را دور بریزید. روی مواد تکه های کره ی سرد قرار دهید.
مرحله 7 نیمه ی دوم خمیر را به همان اندازه پهن کنید و روی پای قرار دهید. با یک چاقو یا قیچی آشپزخانه لبه های خمیر را به فاصله ی 2 سانتی متری لبه ی ظرف قیچی کنید.
مرحله 8لبه های خمیر بالایی را زیر خمیر کف پای تا بزنید و لبه ها را فشار دهید تا به هم بچسبند و یک لبه ی خمیری به ضخامت نیم سانتی متر که روی لبه ی ظرف افتاده درست شود. سپس برای چین دادن لبه ها با فشار دادن انگشت اشاره ی یک دست بر خلاف لبه ی خمیر از داخل ظرف در حالی که به آرامی دو بند انگشت دست دیگر را از بیرون خمیر فشار می دهید، لبه های خمیر را چین دهید.
مرحله 9درست قبل از قرار دادن پای در فر،‌ زرده ی تخم مرغ و خامه را در یک کاسه ی کوچک بزنید و جلای تخم مرغی درست کنید. با یک قلمموی آشپزی روی خمیر بالایی بمالید سپس 1 قاشق سوپخوری شکر روی آن بپاشید و بعد 3 تا 4 شکاف روی رویه درست کنید.
مرحله 1020 دقیقه در فر بپزید سپس دما را به 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) کاهش دهید و 30 تا 40 دقیقه دیگر تا زمانی که خمیر طلایی شود و آب میوه شروع به حباب کردن بکند در فر بپزید.
مرحله 11پای را حداقل 2 و ترجیحاً 3 ساعت قبل از برش دادن خنک کنید تا خودش را بگیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین