سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای گوشت

پای گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ظرف پخت پایبه مقدار لازم
روغن ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
زرشک ۱ استکان
جعفری ۱ لیوان
رب ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پای گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گوشت
روش ساخت
مرحله 1میتوان از خمیر مایه فوری استفاده کرد و با آرد مخلوطش کرده . اگر خمیر مایه معمولی استفاده می کنید با یک چهارم لیوان آب ولرم و شکر بگذارید تا عمل بیاید.
مرحله 2بعد همه مواد را مخلوط کنید و برای ده دقیقه خوب ورز دهید. اگر آب اضافه کرده اید احتمالا به آرد بیشتری نیاز خواهید داشت.
مرحله 3رویه خمیر را با دست آغشته به روغن مایع چرب کنید و در کاسه گذاشته رویش پلاستیک بکشید . در جای گرم برای دو ساعت بماند.
مرحله 4پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تف دهید و سپس گوشت را روی آن بریزید و تف دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را اضافه کرده بازهم چند دقیقه تف دهید و سپس رب را اضافه کنید.
مرحله 5نصف لیوان آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا برای یک ربع بجوشد و آبش کاملا کشیده شود. جعفری و زرشک را اضافه کنید و اینقدر حرارت بدهید تا حجم جعفری کم شود. حالا زیر آنرا خاموش کنید.
مرحله 6خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس در ظرف پای چهارگوش بیندازید و لبه های اضافه آنرا جدا کنید . کف خمیر را با چنگال از چندجا سوراخ کنید و در فر 180 درجه برای ده دقیقه بگذارید.
مرحله 7در این فاصله از اضافه خمیر چهار گردو جدا گرده بین دو دست به شکل طنابی به بلندی طول ظرف پای درست کنید.
مرحله 8ظرف پای را بعد ده دقیقه از فر در آورید و مایه گوشتی را کف آن پهن کرده رویش یک لایه پنیر پیتزا ( رنده یا ورقه مهم نیست) بدهید. اگر خواستید رژیمی تر باشد پنیر را حذف کنید.
مرحله 9چهار طناب خمیری را روی مایه گوشتی به فواصل مناسب بگذارید. از وسط ظرف دوتا از طنابها را دولا کرده و یک طناب خمیری کوتاه در عرض ظرف روی آن بیندازید.لبه ها را به خمیر زیری چفت کنید.
مرحله 10حالا خمیر های دولا را صاف کرده و دوتای بعدی را دولا کنید و یک طناب دیگر روی مایه گوشتی در عرض ظرف بگذارید الی آخر تا به انتهای ظرف برسید.
مرحله 11حالا از وسط ظرف به طرف دیگر باز همین کار را تکرار کنید و خمیر را مثل تار و پود پارچه ببافید.
مرحله 12روی خمیر را از مخلوط شیر و زرده تخم مرغ با برس بمالید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید.
مرحله 13در فر به مدت نیم ساعت یا تا وقتی روی خمیر طلایی شود بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین