مرحله 1 | در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود. |
مرحله 2 | پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید. |
مرحله 3 | آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید. |
مرحله 4 | شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید. |
مرحله 6 | نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود. |
مرحله 7 | سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید. |
مرحله 8 | تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود. |
مرحله 9 | در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید. |
مرحله 10 | خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید. |
مرحله 11 | در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید. |
مرحله 12 | 1 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید. |
مرحله 13 | نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود. |
مرحله 14 | روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید. |
مرحله 15 | 18 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید. |