سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای گوشت چرخ کرده لقمه ای

پای گوشت چرخ کرده لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیر ۱ حبه
برگ آویشن ۱ قاشق چای خوری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
هویج ۱/۲ فنجان
پیاز ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده ۱۸۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
عصاره گوشت ۳/۴ فنجان
سس ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
خمیر پای ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق سوپ خوری
پای گوشت چرخ کرده لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گوشت چرخ کرده لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود.
مرحله 2پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید.
مرحله 3آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید.
مرحله 4 شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید.
مرحله 6نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود.
مرحله 7سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید.
مرحله 8تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود.
مرحله 9 در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید.
مرحله 10خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید.
مرحله 11در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید.
مرحله 121 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید.
مرحله 13نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.
مرحله 14روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید.
مرحله 1518 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین