سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای گوشت و سیب زمینی

پای گوشت و سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
سیب زمینی ۳ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ لیوان
هویج ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ لیوان
پای گوشت و سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گوشت و سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند
مرحله 2پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 3آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 4سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید.
مرحله 5سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 6مایه گوشتی را داخل ظرف بریزید و پخش کنید
مرحله 7سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها بزنید و در آخر نیز 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را تکه تکه روی مواد بریزید.
مرحله 8پای گوشت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، 10 دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.
مرحله 9بعد نوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین