زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۳ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نخود فرنگی ۱/۲ لیوان |
هویج ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۱ لیوان |
مرحله 1 | پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند |
مرحله 2 | پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید. |
مرحله 5 | سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 6 | مایه گوشتی را داخل ظرف بریزید و پخش کنید |
مرحله 7 | سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها بزنید و در آخر نیز 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را تکه تکه روی مواد بریزید. |
مرحله 8 | پای گوشت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، 10 دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید. |
مرحله 9 | بعد نوش جان کنید. |