مرحله 1 | 370 گرم آرد، 450 گرم کره و 1 قاشق چای خوری نمک را داخل دستگاه مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا اینکه گوله گوله شود و بعد به یک کاسه متوسط انتقال دهید. 1/4 فنجان آب یخ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه به شکل درهم بر همی دربیاید اگر هنوز خشک بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بعد آنها را مثل دیسک تخت کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 160 درجه سانتیگرا (325 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 4 | آب مرغ، 1/2 فنجان پیاز خرد شده، یک حبه سیر خرد شده، دانه های فلفل، آویشن و برگ بو را داخل یک قابلمه متوسط مخلوط کنید. گوشت سردست را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط آرام بجوشانید. |
مرحله 5 | درب قابلمه را ببندید و به فر انتقال دهید و بگذارید به مدت 2 ساعت مواد داخل قابلمه بپزد تا اینکه گوشت نرم تر شود سپس از داخل فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود |
مرحله 6 | سردست را به سطح صاف انتقال دهید و به وسیله دستتان گوشت را خرد کنید و داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. آب گوشت را از داخل صافی به یک کاسه رد کنید. 1/2 فنجان از آبگوشت را به گوشت اضافه کنید و جامدات روی صافی را دور بریزید. |
مرحله 7 | 1 قاشق غذاخوری کره را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. باقیمانده پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید و کم و بیش به مدت 5 الی 7 دقیقه هم بزنید تا نرم شود. قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 5 الی 7 دقیقه بپزید، هم بزنید تا آب آن بخار شود. سرکه را اضافه کنید و هم بزنید و به جوش آورید و به مدت 5 دقیقه بگذارید آب آن بخار شود |
مرحله 8 | گوشت چرخ کرده، دارچین و میخک را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا اینکه گوشت خوب بپزد. سیب زمینی را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و با سردست و آب آن مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت خنک شود. |
مرحله 9 | یکی از خمیر ها را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و به شکل یک دایره 30 سانتیمتری در بیاورید و به قالب پای انتقال دهید. برآمدگی های خمیر را رها کنید. روی آن مخلوط گوشت بریزید. خمیر را ورز دهید و به شکل یک دایره 25 سانتیمتری در بیاورید. خمیر را روی گوشتها قرار دهید. لبه های آن را تا کنید روی گوشت. روی خمیر را با فرچه مخصوص زرده تخم مرغ بمالید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید. |
مرحله 10 | فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) کاهش دهید و به مدت 40 الی 50 دقیقه دیگر بپزید و بعد بگذارید به مدت 20 دقیقه خنک شود |