سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای گوشت با قارچ

پای گوشت با قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۳۷۰ گرم
کره ۴۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ ۱.۵ فنجان
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
دانه فلفل ۵ عدد
آویشن ۵ عدد
برگ بو ۲ عدد
گوشت قرمز ۷۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
کره ۱ قاشق غذا خوری
قارچ ۸ عدد
سرکه ۱/۲ فنجان
گوشت چرخ کرده ۵۵۰ گرم
دارچین ۱/۸ قاشق چای خوری
سیب زمینی ۳/۴ فنجان
آردبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پای گوشت با قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گوشت با قارچ
روش ساخت
مرحله 1370 گرم آرد، 450 گرم کره و 1 قاشق چای خوری نمک را داخل دستگاه مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا اینکه گوله گوله شود و بعد به یک کاسه متوسط انتقال دهید. 1/4 فنجان آب یخ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه به شکل درهم بر همی دربیاید اگر هنوز خشک بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید.
مرحله 2خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بعد آنها را مثل دیسک تخت کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3فر را با دمای 160 درجه سانتیگرا (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 4آب مرغ، 1/2 فنجان پیاز خرد شده، یک حبه سیر خرد شده، دانه های فلفل، آویشن و برگ بو را داخل یک قابلمه متوسط مخلوط کنید. گوشت سردست را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط آرام بجوشانید.
مرحله 5درب قابلمه را ببندید و به فر انتقال دهید و بگذارید به مدت 2 ساعت مواد داخل قابلمه بپزد تا اینکه گوشت نرم تر شود سپس از داخل فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود
مرحله 6سردست را به سطح صاف انتقال دهید و به وسیله دستتان گوشت را خرد کنید و داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. آب گوشت را از داخل صافی به یک کاسه رد کنید. 1/2 فنجان از آبگوشت را به گوشت اضافه کنید و جامدات روی صافی را دور بریزید.
مرحله 71 قاشق غذاخوری کره را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. باقیمانده پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید و کم و بیش به مدت 5 الی 7 دقیقه هم بزنید تا نرم شود. قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 5 الی 7 دقیقه بپزید، هم بزنید تا آب آن بخار شود. سرکه را اضافه کنید و هم بزنید و به جوش آورید و به مدت 5 دقیقه بگذارید آب آن بخار شود
مرحله 8گوشت چرخ کرده، دارچین و میخک را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا اینکه گوشت خوب بپزد. سیب زمینی را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و با سردست و آب آن مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت خنک شود.
مرحله 9یکی از خمیر ها را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و به شکل یک دایره 30 سانتیمتری در بیاورید و به قالب پای انتقال دهید. برآمدگی های خمیر را رها کنید. روی آن مخلوط گوشت بریزید. خمیر را ورز دهید و به شکل یک دایره 25 سانتیمتری در بیاورید. خمیر را روی گوشتها قرار دهید. لبه های آن را تا کنید روی گوشت. روی خمیر را با فرچه مخصوص زرده تخم مرغ بمالید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
مرحله 10فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) کاهش دهید و به مدت 40 الی 50 دقیقه دیگر بپزید و بعد بگذارید به مدت 20 دقیقه خنک شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین