سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای گردو

پای گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
گردو ۱۲۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
عسل ۱ پیمانه
خمیر پای ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد گندمکمی
پای گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گردو
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل روی دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر پای را روی میز کار که کمی آردپاشی شده است، به شکل یک دایره 22 سانتی‌متری با ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید. آن را در قالب پای 23 سانتی‌متری قرار داده و لبه‌هایش را به شکل تو رفته و بیرون زده درست کنید.
مرحله 22 سانتی‌متر از لبه چین دار خمیر را روی لبه قالب بیاندازید و لبه‌های آن را چین بدهید. کف خمیر را با چنگال آرام سوراخ کنید. آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود؛ حدود 15 دقیقه کافی است.
مرحله 3تخم مرغ‌ ها، گردوهای خرد شده، شکر، عسل، وانیل و نمک را با هم در ظرفی متوسط مخلوط کرده و مخلوط را به طور یکنواخت داخل خمیر بریزید.
مرحله 4 آن را در فر قرار داده و سپس نیم دور بچرخانید تا محتویات آن درست در مرکز قرار گرفته و خمیر قهوه‌ای طلایی شود، حدود 1 ساعت و 10 دقیقه کافی است. پای را بدون اینکه از قالبش درآورید، روی سینی شبکه‌ای بگذارید تا خنک شود و با خامه زده شده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین