سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای گردو با شربت افرا

پای گردو با شربت افرا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
خمیر پای ۱ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۵۵ گرم
شربت ذرت ۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
شربت افرا ۳/۴ فنجان
گردو ۱.۵ فنجان
پای گردو با شربت افرا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای گردو با شربت افرا
روش ساخت
مرحله 1شربت افرا، شکر قهوه ای، آرد ذرت و کره را داخل یک قابلمه متوسط مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اینکه شکر داخل مواد حل شده و کره آب شود. سپس دما را زیاد کنید و مواد را یک دقیقه بجوشانید و بگذارید به مدت 45 دقیقه خنک شوند.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه سوم فر را آماده کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و داخل قالب تارت 22.5 سانتیمتری قرار دهید. 2.5 سانتیمتر از لبه های خمیر را کات کنید و بعد لبه ها را به زیر تا کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله 3تخم مرغ، وانیل و نمک را مخلوط کنید. به تدریج مخلوط شربت افرا را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سپس گردو را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 4مخلوط را روی تارت بریزید و به مدت 55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا دور آن پف کند بعد بگذارید تارت کاملا خنک شود و سپس کات کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین