سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای کشمش و زردآلو

پای کشمش و زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر شکر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
زردآلوبه مقدار لازم
کشمش ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
پای کشمش و زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای کشمش و زردآلو
روش ساخت
مرحله 1زرده و سفیده را از هم جدا کرده سفیده هارو میزنم تا پفی و حجیم بشه زرده رو در ظرفی جداگانه با پودر شکر و وانیل میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.
مرحله 2کره به دمای محیط رسیده و ماست را هم افزوده و باز حدود 3 دقیقه باهمزن میزنیم.
مرحله 3سفیده رو به زرده اضافه کرده و به آرامی بصورت دورانی مخلوط میکنیم
مرحله 4آرد نمک بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کردیم در 3 مرحله به موادمون اضافه کرده و به آرامی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنم تاکاملا باهم ترکیب شوند کشمش ها رو هم در همین مرحله اصافه کنید کشمش هارو شسته و در آرد بغلتانید تا زمان پخت ته نشین نشوند.
مرحله 5درون قالب های پای کپسول کاغذی گذاشته از مواد تا دوسوم قالب داخل آنها میریزیم و زردآلو به صورت خلال شده روی مواد میچینیم میتوانید از تکه های زردآلو در داخل کیک هم استفاده کنید.
مرحله 6در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار میدهیم بعد از سرد شدن درصورت تمایل روی کیک پودر قند الک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین