زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
پودر شکر ۱ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
زردآلوبه مقدار لازم |
کشمش ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | زرده و سفیده را از هم جدا کرده سفیده هارو میزنم تا پفی و حجیم بشه زرده رو در ظرفی جداگانه با پودر شکر و وانیل میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. |
مرحله 2 | کره به دمای محیط رسیده و ماست را هم افزوده و باز حدود 3 دقیقه باهمزن میزنیم. |
مرحله 3 | سفیده رو به زرده اضافه کرده و به آرامی بصورت دورانی مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | آرد نمک بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کردیم در 3 مرحله به موادمون اضافه کرده و به آرامی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنم تاکاملا باهم ترکیب شوند کشمش ها رو هم در همین مرحله اصافه کنید کشمش هارو شسته و در آرد بغلتانید تا زمان پخت ته نشین نشوند. |
مرحله 5 | درون قالب های پای کپسول کاغذی گذاشته از مواد تا دوسوم قالب داخل آنها میریزیم و زردآلو به صورت خلال شده روی مواد میچینیم میتوانید از تکه های زردآلو در داخل کیک هم استفاده کنید. |
مرحله 6 | در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار میدهیم بعد از سرد شدن درصورت تمایل روی کیک پودر قند الک کنید. |