زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ لیوان |
شکر ۱/۴ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ لیوان |
دارچین ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
کدو حلوایی ۱ لیوان |
پرک جو دو سر ۱/۲ لیوان |
پوره سیب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید. آرد، جو، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | سپس پوره سیب و نمک را داخل آن بریزید و آنقدر بهم بزنید تا یک بافت غلیظ ایجاد شود. |
مرحله 3 | سپس این مواد را درون قالب کیک و یا قالب پای بریزید و به مدت 15 دقیقه آن را در داخل فر قرار دهید. |
مرحله 4 | در حالیکه قالب کیک در فر است، تخم مرغها را خوب بزنید و شیر و کدو حلوای پخته و دارچین را به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | هنگامیکه قالب را از فر بیرون آوردید، مخلوط کدو حلوایی را روی آن بریزید و دوباره درون فر قرار دهید. این بار دمای فر را به 230 درجه ی سانتی گراد افزایش دهید. |
مرحله 6 | پای کدو را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. سپس آن را به مدت 4 یا 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. |