سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای کدو حلوایی

پای کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ لیوان
دارچین ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
کدو حلوایی ۱ لیوان
پرک جو دو سر ۱/۲ لیوان
پوره سیب ۱/۲ لیوان
پای کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید. آرد، جو، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
مرحله 2سپس پوره سیب و نمک را داخل آن بریزید و آنقدر بهم بزنید تا یک بافت غلیظ ایجاد شود.
مرحله 3سپس این مواد را درون قالب کیک و یا قالب پای بریزید و به مدت 15 دقیقه آن را در داخل فر قرار دهید.
مرحله 4در حالیکه قالب کیک در فر است، تخم مرغها را خوب بزنید و شیر و کدو حلوای پخته و دارچین را به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5هنگامیکه قالب را از فر بیرون آوردید، مخلوط کدو حلوایی را روی آن بریزید و دوباره درون فر قرار دهید. این بار دمای فر را به 230 درجه ی سانتی گراد افزایش دهید.
مرحله 6پای کدو را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. سپس آن را به مدت 4 یا 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین