سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای چیکن باربیکیو

پای چیکن باربیکیو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سینه‌ مرغ ۶۰۰ گرم
سیب زمینی شیرین ۲۲۵ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
هویج ۱/۲ پیمانه
قارچ ۲۲۵ گرم
کرفس ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱/۲ پیمانه
سس باربیکیو ۲/۳ پیمانه
خمیر پای ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پای چیکن باربیکیو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای چیکن باربیکیو
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
مرحله 2در یک قابلمه متوسط سیب‌زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
مرحله 3در 4 دقیقه آخر هویج‌ها را به سیب‌زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید.
مرحله 4در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را درون روغن داغ به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5پیاز، کرفس و قارچ‌ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ‌ها را به تابه بازگردانید.
مرحله 6سس باربیکیو، سیب‌زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه‌های سفالی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 7خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسه‌ها بگذارید.
مرحله 8در یک پیاله، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم‌مو روی خمیرها بمالید.
مرحله 9کاسه‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین