زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
سینه مرغ ۶۰۰ گرم |
سیب زمینی شیرین ۲۲۵ گرم |
آب ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۲۲۵ گرم |
کرفس ۱/۲ پیمانه |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
سس باربیکیو ۲/۳ پیمانه |
خمیر پای ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه متوسط سیبزمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. |
مرحله 3 | در 4 دقیقه آخر هویجها را به سیبزمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. |
مرحله 4 | در یک تابه بزرگ، مرغها را درون روغن داغ به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 5 | پیاز، کرفس و قارچها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغها را به تابه بازگردانید. |
مرحله 6 | سس باربیکیو، سیبزمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسههای سفالی بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 7 | خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسهها بگذارید. |
مرحله 8 | در یک پیاله، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلممو روی خمیرها بمالید. |
مرحله 9 | کاسهها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود. |