زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
سیب زمینی ۶-۸ عدد |
هویج ۲-۳ عدد |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
کره ۴ قاشق سوپ خوری |
آرد ۴ قاشق سوپ خوری |
شیر ۲ پیمانه |
قارچ ۱ پیمانه |
نعنا ۱ قاشق چای خوری |
رزماری ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | برای تهیه سس قارچ: در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا بهآرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رز ماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچهای ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سیبزمینیها را بشویید و بهصورت حلقههای باریک خرد کنید. هویج را بعدازآنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید. |
مرحله 4 | یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیبزمینیها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را بهآرامی روی مواد بریزید. |
مرحله 5 | ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیبزمینیها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید. |