سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای همبرگری با سس قارچ

پای همبرگری با سس قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۶-۸ عدد
هویج ۲-۳ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کره ۴ قاشق سوپ خوری
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
شیر ۲ پیمانه
قارچ ۱ پیمانه
نعنا ۱ قاشق چای خوری
رزماری ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پای همبرگری با سس قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای همبرگری با سس قارچ
روش ساخت
مرحله 1در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 2برای تهیه سس قارچ: در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به‌آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رز ماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ‌های ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و به‌صورت حلقه‌های باریک خرد کنید. هویج را بعدازآنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید.
مرحله 4یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را به‌آرامی روی مواد بریزید.
مرحله 5ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین