سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای میوه ای مخصوص صبحانه

پای میوه ای مخصوص صبحانه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
تمشک ۳۴۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شکربه مقدار لازم
آب ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
خمیر شیرینی پزی ۲۴۰ گرم
پای میوه ای مخصوص صبحانه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای میوه ای مخصوص صبحانه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و روی فویل را نیز با روغن چرب کنید.
مرحله 2روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر آماده شیرینی‌ را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. آنها را درون سینی و سینی را کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه متوسط، ¼ پیمانه شکر، نشاسته ذرت و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. تمشک یا توت‌فرنگی‌های درشت را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون مخلوط شکر بریزید و به آرامی هم بزنید.
مرحله 4مخلوط تمشک را روی نیمی از خمیر شیرینی بریزید و آنها را کاملا روی سطح خمیر پخش کنید. خمیر را تا بزنید و روی توت‌فرنگی‌ها را بپوشانید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 5با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. با چنگال لبه‌های خمیر را فشار دهید تا کاملا دوطرف آن به یکدیگر بچسبند. روی آنها شکر دانه درشت بپاشید. روی سطح پای با چاقو چند برش بزنید.
مرحله 6آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. پس از اینکه پای کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین