سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای مرنگ پرتقالی

پای مرنگ پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲۲۵ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۵۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ میلی لیتر
آب پرتقال ۱۲۵ میلی لیتر
تخم مرغ (سفیده) ۵ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب ۲ قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
پای مرنگ پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای مرنگ پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1آب پرتقال را همراه با پوست پرتقال، 100 گرم شکر دانه ریز ، خامه و تخم‎مرغ‌ها(کامل) را در یک کاسه بهم می‎زنیم. ظرف را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می‎دهیم.
مرحله 2آرد را الک کنید. کره منجمد را خرد کنید.آرد را همراه کره و خاک‌قند در غذاساز ترکیب می‎کنیم تا مشابه نان خشک خرد شده شود.
مرحله 3زرده تخم‎مرغ را با آب به ترکیب آرد اضافه کرده و مخلوط می‎کنیم تا کاملا در هم آمیخته شوند.
مرحله 4ظرف را پوشانده و 30 دقیقه در یخچال نگه می‎داریم تا خمیر پای استراحت کند و آماده شود.
مرحله 5فر را با دمای 200 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
مرحله 6خمیر پای را بر روی سطحی صاف و آغشته به آرد پهن می‎کنیم، و آن را به قرص خمیری با ضخامت 4 میلی‎متر تبدیل ‎می‎کنیم.
مرحله 7خمیر را بر روی در قالب کمربندی 25 سانتیمتری انداخته و روی قالب یک‎دست پهن می‎کنیم و کناره‎ها را نیز شکل می‌دهیم و اگر قسمتی از خمیر از حاشیه‌ها بیرون از قالب ماند با چاقو آنرا می‌بریم.
مرحله 8سطح خمیر را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی‌پزی) پوشانده و روی کاغذ را با دانه‎های برنج یا لوبیای خام پر می‌کنیم تا از پف کردن و حباب‎دار شدن پای جلوگیری شود.
مرحله 9به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده گذاشته، سپس کاغذ روغنی و دانه‎های لوبیا را برمی‎داریم و 8 دقیقه دیگر در فر قرار می‎دهیم تا جایی که کراست طلایی روشن شود.
مرحله 10سپس ظرف را کنار می‎گذاریم تا به تدریج خنک شود.دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد کاهش می‎دهیم.
مرحله 11مخلوط پرتقال را داخل کراست پای که نسبتا سرد شده می‌ریزیم.40 دقیقه در فر حرارت می‎دهیم تا کاملا پخته شود. ظرف پای را کنار می‎گذاریم تا کمی خنک شده و پس از آن به مدت 2 ساعت در یخچال نگه می‎داریم.
مرحله 12دمای فر را افزایش داده و بر روی 180 درجه تنظیم می‎کنیم.
مرحله 13با همزن برقی سفیده‎های تخم‎مرغ را در کاسه‎ای بزرگ، خشک و تمیز بهم می‎زنیم تا کاملا حالت خامه‎ای و کرم مانند به خود بگیرد.(حدود 15 دقیقه)
مرحله 14شکر دانه ریز باقی‌مانده را کم کم و هر بار به مقدار یک قاشق سوپخوری به سفیده‌هایی که کرم مانند شده‌اند اضافه کرده و هم می‎زنیم تا یک‌دست و کشدار شود به صورت به دست آید.
مرحله 15مرنگ را بر روی پای که از یخچال بیرون آورده‌ایم می‎ریزیم. با پشت قاشق سطح آن را حالت داده و قله‌های نامنظمی ایجاد می‌کنیم تا پای زیبایی داشته باشیم . به مدت 8 دقیقه یا تا جایی که قله‌ها طلایی براق شود در فر نگه می‎داریم.
مرحله 16بعد از آنکه پای را از فر درآوردیم، آن را کنار می‎گذاریم تا قبل از سرو خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین