سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای ماهی با نخود و سیب زمینی

پای ماهی با نخود و سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شیر ۴۵۰ میلی لیتر
پیازچه ۳ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپ خوری
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
شوید ۲ قاشق سوپ خوری
ماهی ۶۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
پای ماهی با نخود و سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای ماهی با نخود و سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی را به صورت تکه های 3 سانتی متری خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های ماهی را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند.
مرحله 2در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازچه های خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه شیر را اضافه کرده و حرارت اجاق گاز را کم کنید. نشاسته ذرت را در مقدار کمی آب حل کنید، سپس به مواد اضافه کنید. پودر خردل، شوید خردشده و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا سس غلیظ شود.
مرحله 3وقتی سس به غلظت مناسب رسید، تکه های ماهی سرخ شده و نخودفرنگی های پخته را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. در انتها پنیر چدار را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا پنیر آب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 4فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و داخل ظرفی خوب له کنید. کره آب شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پوره نرمی حاصل شود.
مرحله 5حالا پای را آماده کنید. مواد داخل تابه را در ظرف مناسبی بریزید. بعد پوره سیب زمینی را روی آن ها بریزید و به آرامی پخش کنید تا مواد را کاملا بپوشاند. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان، شعله بالای فر را روشن کنید تا سیب زمینی ها طلایی شوند، سپس پای را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین