سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای لیمو و بستنی با کردو

پای لیمو و بستنی با کردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شکر ۲۲۵ گرم
آبلیمو ۶ قاشق غذا خوری
پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۶ قاشق چای خوری
گردو ۱.۵ فنجان
شکر ۵۵ گرم
کره ۵۵ گرم
بستنی ۳ فنجان
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
کرم تارتار ۱/۶ قاشق چای خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
کره ۶ قاشق غذا خوری
پای لیمو و بستنی با کردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای لیمو و بستنی با کردو
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ و زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله 26 قاشق غذاخوری کره را داخل یک کاسه روی قابلمه در حال جوش قرار دهید تا آب شود و با 225 گرم شکر، آبلیمو، پوست لیمو و نمک مخلوط کنید.
مرحله 3به تدریج مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و کم و بیش به مدت 8 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و بعد به یک کاسه کوچک انتقال دهید و روی آن را با پلاستیک ببندید و به مدت 4 ساعت در جای خنک قرار دهید.
مرحله 4فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. گردو، 55 گرم شکر و 55 گرم کره را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله 5مخلوط گردو را داخل قالب پای بریزید و آن را فشار دهید و به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید. به وسیله پشت قاشق آن را به ته قالب فشار دهید و بعد بگذارید خنک شود و بعد به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله 61.5 فنجان از بستنی وانیلی را روی نان پای پخش کنید. رویه لیمویی را روی بستنی پخش کنید و به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید و بعد دوباره 1.5 فنجان از بستنی را روی رویه لیمویی پخش کنید و به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار دهید.
مرحله 7به وسیله هم زن برقی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط هم بزنید تا پف کند و با کرم تارتار مخلوط کنید. سپس در حال هم زدن شکر را اضافه کنید تا اینکه به شکل کف نوک تیز دربیاید.
مرحله 8با قاشق مرنگ را روی پای پخش کنید نان را به مدت 3 دقیقه با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید تا اینکه روی آن برشته شود و سپس تقسیم کرده، سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین